Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak düşmana karşı mahcup olmayacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkekle el ele tutuşmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments