Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği biriyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz artıyor.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hatalı yollara sapılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle el ele tutuşmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, canının derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için allah’a yalvaracağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments