Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını gördüyseniz:

  • Söz, nişan, yeni bir aşk olayı ya da evlilik gibi bir mutluluk yaşamanız olasıdır.

Rüyada birinin yüzünü okşadığını görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yüzü okşamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulur.

Rüyada yüzünü okşamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak yeni bir çevre edinileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak elinin bolluğa kavuşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin yüzünü okşamak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments