Rüyada ölünün yüzünü okşamak

Rüyada ölünün yüzünü okşamak dertlerin sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Rüyada ölünün yüzünü okşamak bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yüzünü okşamak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü okşamak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzünü okşamak parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşamak eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada yüzünü okşamak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzünü okşadığını görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yüzü okşamak çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments