Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalettir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini gördüyseniz:

  • Sürekli yeni şeyler denemek aslında cazip gibi görünse de, bazı kişilere itici gelebilir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada eli terlemek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin terlediğini görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boncuk boncuk terlemek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada su gibi terlemek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments