Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek planların boşa gideceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments