Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Duygusal ihtiyaçlarınızı veya yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenmeyi bir tarafa bırakmanız çok önemli fırsatları kaçırmanız anlamına geliyor.

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek asık yüzlerin güleceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin sana sarılmasını görmek sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments