Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin sana sarıldığını görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün sana sarıldığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin sana sarıldığını görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana sarıldığını görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin sana sarıldığını görmek rızkın artacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek kariyer sahibi olacağına, gönlündeki gibi sevileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments