Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla evleneceğini duymak çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin evleneceğini duymak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sesini duymak musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın sesini duymak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin öldüğünü duymak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ismini duymak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin hasta olduğunu duymak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin seni sevdiğini duymak hataların düzeltileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments