Rüyada sevdiğinin elinden su içmek

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, makamından olacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada sevdiğinin elinden su içmek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet eder.

Rüyada elinden su içmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin elinden su içmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin elinden su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin elinden su içmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinden su içmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments