Rüyada eşinin elinden su içmek

Rüyada eşinin elinden su içmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalettir.

Rüyada eşinin elinden su içmek gördüyseniz:

  • Hangi ilişki ya da iş birlikleriniz faydalı hangileri değil karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada eşinin elinden su içmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada evliyanın elinden su içmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine inanılır.

Rüyada ölü elinden su içmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının elinden su içmek asil kimselerden çıkacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne elinden su içmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinden su içmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işarettir.

Rüyada annenin elinden su içmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments