Rüyada başkasının elinden su içmek

Rüyada başkasının elinden su içmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza inanılır.

Rüyada başkasının elinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada erkeğin elinden su içmek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne elinden su içmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada ölünün elinden su içmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek makam ve rütbe edineceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına inanılır.

Rüyada eşinin elinden su içmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ayrıcalık elde edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin elinden su içmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada bir kadının elinden su içmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments