Rüyada elinden su içmek

Rüyada elinden su içmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada elinden su içmek gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada eşinin elinden su içmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin elinden su içmek yüzünü güldüreceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine işarettir.

Rüyada babanın elinden su içmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne elinden su içmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada ölünün elinden su içmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hastalıklarını yeneceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elinden su içmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin elinden su içmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin elinden su içmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments