Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek

Rüyada mavi gömlek giyen birini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yeni hobiler edinileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek giyen birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Rüyada mavi kot gömlek görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi gömlek ütülemek aile içinde de bereketin artacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi kareli gömlek giymek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada buz mavisi gömlek görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gömlek dikmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi renk gömlek görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek yıkamak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gömlek giydirmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kar elde edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments