Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, maddi durumunun düzeleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek istiyorsanız daha fazla uzlaşmacı olmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmamak geniş geniş yaşayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak umutsuz olacağına, üzüleceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak nimetin ve kazancın artacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Rüyada köpek görüp sevmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek görüp sevmek daha fazla kazanç getireceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak gözünün yaşını sileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kedi görüp sevmek borçlarını ödemeyi başaracağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak her daim temkinli olacağına, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments