Rüyada kedi görüp sevmek

Rüyada kedi görüp sevmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ticaret hayatına atılacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ticaretinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi görüp sevmek gördüyseniz:

  • Birileri para akışınızı zorlayacak etki yapabilir veya siz gösteriş veya yardım için para sarfedebilirsiniz.

Rüyada kedi görüp sevmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi görüp korkmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada kedi görüp öldürmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini görüp konuşmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini görüp ağlamak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebek görüp sevmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği birinin öldüğünü görüp ağlamak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments