Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, kötüyse düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi çirkin görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı çirkin görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek işinde büyük başarılar alacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi çirkin görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments