Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, donanımlı kılacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle tartışmak gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada birkaç kişiyle tartışmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle tartışmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin arkadaşınla tartışmak uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla tartışmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla tartışmak kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
VERGÜL

Rüyamda aşik oldugum adami annemle sofrada gördüm sonra sevdigim adam ve sevdigimöe tartişdik bir odaya girdim odaya annemde giriyor ama odada sivri sinek var korkudan uyandim

Ebrar

Gerçek hayata sevdiğim erkekle rüyada sözlü tartışmaya girip ağladım ve sonucu ne olur?