Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, hem de zengin biri olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar herşeyin bir kenara fırlatılması anlamına gelmiyor.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek çok zor günler geçireceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine işarettir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf çekilmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments