Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş gördüyseniz:

  • Bazı olaylar kontrol dışına çıkmadan müdahale etmeniz gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişiyi sarhoş görmek huzurlu hissedileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş kişi görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi damatlıkla görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize yorulur.

Rüyada hep sevdiğin kişiyi görmek kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments