Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yeni kararlar alınacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada en sevdiğin kişiyi gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Rüyada en sevdiğin kişinin öldüğünü görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada en sevdiğin kişiyi görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada en sevmediğin kişiyi görmek allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini en yakın arkadaşınla görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada en sevdiğin ünlüyü görmek zor ve stresli günler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada en çok sevdiğin arkadaşını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada en sevdiğini görmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, çok günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada en sevdiği öğretmenini görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments