Rüyada onu sevdiğini söylemek

Rüyada onu sevdiğini söylemek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada onu sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birisine sevdiğini söylemek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle şarkı söylemek hasret ve özlem gidereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada onu sevdiğini söylemek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemek helal rızıklara kavuşulacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sevdiğini söylemek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini sevdiğini söylemek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments