Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, adının yayılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada sevdiği kişinin sesini duymak seyahatlere katılacağına, kişinin muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen kişinin sesini duymak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişinin sesini duymak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen bir kişinin sesini duymak keyfinin ve neşesinin artacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin sesini duymak moralinin, keyfinin kaçacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada ölmüş bir kişinin sesini duymak bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş kişinin sesini duymak iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine alamet eder.

Rüyada gaipten gelen ses duymak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments