Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, çok başarılı olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlendiğini görmek asık yüzlerin güleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments