Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hasta ise bakacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma biçiminiz karşılaşacağınız kişiler üzerinde olumlu etki yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle evlendiğini görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğiniz kişinin evlendiğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments