Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kendi işini kuracağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi meslektaşlarınızla paylaşmanız size rahatsızlık veren bazı konularla ilgili çözümleri arttırabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin bir başkasıyla evlendiğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yeniden can bulacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gözünün yaşını sileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğiniz kişiyle evlenmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin evlendiğini duymak uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin evlendiğini duymak ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla evlendiğini görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle evlenmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments