Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak gördüyseniz:

  • Sizin doğru olarak gördükleriniz başkaları tarafından aynı şekilde algılanmayabilir.

Rüyada sevdiğin insandan hamile kalmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinden hamile kalmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği adamdan hamile kalmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamdan hamile kalmak kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiden hamile kalmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kalmak anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiden hamile kaldığını görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı hamile görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments