Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, işlerini yoluna koyacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek başarı kazanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek sağlık ve hayır getireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments