Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, zorlukların giderileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler sizin için önemli olan sorunların farkında dahi olmayıp, tamamen kendi kafalarındaki sorunlara göre konuşuyor olabilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek kötü halin son bulacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulur.

Rüyada bir kişinin seni sevdiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevdiğini görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments