Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi bazı aktivitelerin içinde bulabilir ya da bazı olaylardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hedeflerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskandırmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskanmak aksiliklerin baş göstereceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi kıskandırmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi kıskanmak işlerin sarpa saracağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni kıskandığını görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments