Rüyada sevdiğin insanı öpmek

Rüyada sevdiğin insanı öpmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insanı öpmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı öpmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen insanı öpmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada bir insanı öpmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına yorulur.

Rüyada ölmüş bir insanın elini öpmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir insanın elini öpmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments