Rüyada sevdiğin çocuğu başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğin çocuğu başkasıyla görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, maddi olarak güç kazanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğu başkasıyla gördüyseniz:

  • Maddi konularda kaçması zor durumlar oluşsa da, tolere edebilecek konumunuz sürüyor olacak.

Rüyada kendi çocuğunu sevmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin çocuğu olduğunu görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek işlerinin günden güne açılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının çocuğunu sevmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına delalettir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine işarettir.

Rüyada başkasını çocuğunu sevmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments