Rüyada kendi çocuğunu sevmek

Rüyada kendi çocuğunu sevmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Evinizde aşırı yorulmanızı gerektiren bazı durumlar olabilir.

Rüyada sevdiği adamın çocuğunu görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğu sevmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kendi erkek çocuğunu sevmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek kul hakkına girmeyeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğu sevmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin çocuğunu sevmek kısmetlerinin açılacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin çocuğun ailesiyle tanışmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments