Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek asil kimselerden çıkacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada küçük erkek çocuğunu sevmek en çetin zorlukların aşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğu sevmek ayrıcalık elde edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına inanılır.

Rüyada küçük çocuğu sevmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Rüyada küçük bir çocuğu sevmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğa sarılmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küçük erkek çocuğu görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Rüyada küçük bir erkek çocuğu görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada küçük erkek çocuğu yıkamak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments