Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, ayrıcalık elde edeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizin kontrolünüz dışında gelişebilir.

Rüyada sevdiğin kızla el ele tutuşmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak önemli işlere imza atacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla el ele tutuşmak hiçbir sorun yaşamayacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine inanılır.

Rüyada bir kızla el ele tutuşmak işinin gücünün hep rast gideceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanla el ele tutuşmak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin el ele tutuşmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle el ele tutuşmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments