Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, iyilik ve hayır bulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi gördüyseniz:

  • Düşüncesiz hareketleriniz sizi sıkıntıya sokabilir.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle evlenmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiden çıkma teklifi almak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğu kişiyi öpmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle kavga etmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments