Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin aşık olduğun kişiyi görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin sana aşık olduğunu görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasına aşık olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin ailesini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle gezmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, iş güç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişiye kavuşmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments