Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada aşık olduğunuz kişiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine işaret eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşık olduğu kişiyi görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada aşık olduğun kişiyle el ele tutuşmak kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli aşık olduğun kişiyi görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına delalettir.

Rüyada aşık olunan kişiyi görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada eskiden aşık olduğun kişiyi görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak makamının artacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments