Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada bir kişiyi uyurken görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kişiyi uyurken görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada aşık olduğun kişiyi uyurken görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi uyurken görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi uyurken görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyi uyurken görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini uyurken görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, canın derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini yatakta uyurken görmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments