Rüyada sevdiğin insanla ağlamak

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin insana sarılıp ağlamak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla ağlamak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalettir.

Rüyada sevdiği insan için ağlamak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın ağladığını görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insanın ağladığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen insanın ağladığını görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, insanlara iş öğreteceğine rivayet eder.

Rüyada bir insanın ağladığını görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş insana sarılıp ağlamak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, ekmeğine leke süreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments