Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, meşakkate düşeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, birlikteliğe başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü gördüyseniz:

  • Herkesin fayda sağlayacağı çözümler ortaya koymak isteyeceksiniz.

Rüyada sevdiğin insanın yüzünü görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Rüyada yanık insan yüzü görmek geçim derdi yaşamayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Rüyada kedi yüzlü insan görmek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada bir insanın yüzüne bakmak borçlarının kalmayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin yüzlü insanlar görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sıkıntılarının daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kapalı insan görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan yüzlü böcek görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın derisinin yüzüldüğünü görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments