Rüyada film şeridi görmek

Rüyada film şeridi görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada film şeridi gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada film şeridi görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerit metre görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ters şeride girmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işaret eder.

Rüyada ters şeritten gitmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada şerit görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çift şeritli yol görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yol şeridi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı şerit görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kendi işini kuracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments