Rüyada kurumuş şelale görmek

Rüyada kurumuş şelale görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yapılan hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kurumuş şelale gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada kurumuş şelale görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada dağ ve şelale görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir şelale görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini şelalede görmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada şelale yüzmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şelale görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden düşmek kafa olarak daha rahat edileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz şelale görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments