Rüyada şelalede balık görmek

Rüyada şelalede balık görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelalede balık gördüyseniz:

  • Belki hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz veya hoşunuza gitmeyecek şeyler duyabilirsiniz.

Rüyada şelalede balık görmek allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelalede balık tutmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada şelale gibi akan su görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada şelalenin üstünde görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada şelale görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki şelale görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine alamet eder.

Rüyada şelalede yürümek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments