Rüyada şelaleden düşmek

Rüyada şelaleden düşmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, başarılarının azalacağına, yetim sevindireceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, vefakar bir insan olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada şelaleye düşmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada şelale düşmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden düşmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada şelaleden aşağı düşmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine inanılır.

Rüyada şelale su görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şelale sesi duymak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, kurulu düzeninin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, kazancının iki kat artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments