Rüyada şelalenin üstünde görmek

Rüyada şelalenin üstünde görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, feraha ereceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına yorulmaktadır.

Rüyada şelalenin üstünde gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki şelale görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Rüyada şelaleye tırmanmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz şelale görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalet eder.

Rüyada şelaleye girmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments