Rüyada berrak sel suyu görmek

Rüyada berrak sel suyu görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada berrak sel suyu gördüyseniz:

  • Öz eleştiri yapmanız durumunda, bazı problemlerin çözümü ya da bazı işlerin halledilmesi için iş birliği yapma ya da destek bulma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada berrak sel suyu görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada berrak sel görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak sıcak su görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada masmavi berrak su görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada berrak suya atlamak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yılan görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Rüyada durgun berrak su görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada berrak su ve balık görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments