Rüyada evin içine idrar yapmak

Rüyada evin içine idrar yapmak sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine idrar yapmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada evin içine idrar yapmak onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde idrar görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük idrarını yapmak yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara idrar yapmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza alamet eder.

Rüyada yatağa idrar yapmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, planların tutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı idrar yapmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak bunalımlı günler geçirileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments