Rüyada sayı yazmak

Rüyada sayı yazmak hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine delalettir.

Rüyada sayı yazmak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada sayılar yazmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sayı yazmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda köpek görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine işarettir.

Rüyada üç basamaklı sayı görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sekiz sayısını görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada çok sayıda altın görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda muz görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet eder.

Rüyada çok sayıda tuvalet görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments