Rüyada sayı saymak

Rüyada sayı saymak işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada sayı saymak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada sayı saymak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada altın saymak gayrimenkul işine girileceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada babasının para saydığını görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gün saymak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para saydığını görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızları saymak hem eğleneceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada mezar saymak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada çok kağıt para saymak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kar elde edileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments